ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
banner imagebanner image
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

2/2/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ                          ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ                                  ΗΜΕΡΗΣΙΑ                                                                                                      
Αναχώρηση στις 07:00 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου θα προσκυνήσουμε στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και θα παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις και την λιτανεία της θαυματουργής εικόνας. Κατόπιν επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ. Μετά το προσκύνημά μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πόλη και φαγητό. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ. 
Τιμή συμμετοχής: 17 ευρώ


2-3/2/2019                                   ΒΥΤΙΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ                       2 ΜΕΡΕΣ
2/2/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση. Κατόπιν αναχωρούμε για την ελατοσκέπαστη ΒΥΤΙΝΑ όπου θα έχουμε στάση για καφέ και προσκύνημα στον ΑΓΙΟ ΤΡΥΦΩΝΑ, πολιούχου της πόλεως και προστάτη των αμπελουργών που γιορτάζει την 1η Φεβρουαρίου. Συνεχίζουμε για τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ όπου θα έχουμε το γεύμα μας στάση και τέλος καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
3/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ όπου τα εισιτήρια είναι δωρεάν και από εκεί αναχώρηση για την χιλιοτραγουδισμένη ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στον Ιερό Ναό της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, γεύμα στην παραλία και το βραδάκι επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην ΟΛΥΜΠΙΑ σε δίκλινα δωμάτια, το πρωινό και το δείπνο.

3/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                     ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ                                                ΗΜΕΡΗΣΙΑ
(ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ)
Αναχώρηση στις 07:30 για Μυκήνες επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και το Μουσείο και αναχώρηση για το ΝΑΥΠΛΙΟ. Προαιρετική ανάβαση και επίσκεψη στο Παλαμήδι με το πούλμαν και στην συνέχεια επιστροφή στην Πόλη για να επισκεφτούμε το Πολεμικό Μουσείο και για το μεσημεριανό φαγητό. Είναι μια ωραία πόλη και ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος. Αναχώρηση γύρω στις 16.30 για ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

3/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                       ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ                    ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ «ΚΕΛΛΑΡΙΑ» παραμονή. Επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ, παραμονή για γεύμα στην γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ προς την κοιλάδα του ΠΛΕΙΣΤΟΥ. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

9-10/2/2019            ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ–ΜΕΤΕΩΡΑ–ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ–ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ        2 ΜΕΡΕΣ
9/2/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30, για ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΔΟΜΟΚΟ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΚΑΤΑΦΥΓΙ, επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΣ και συνεχίζουμε για τον γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ. με πρώτη στάση για γεύμα στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για φράγμα, στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Έπειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
10/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό, επίσκεψη στα ΜΕΤΕΩΡΑ στο γυναικείο Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, όπου βρίσκεται η κάρα του Αγ. Χαραλάμπους και γιορτάζει σήμερα. Συνεχίζουμε για ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΕΛΑΤΗ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ  
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

10/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                                                                                                                ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Αναχώρηση στις 07:30, θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο ύψος της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ και από ΔΙΣΤΟΜΟ – ΣΤΕΙΡΙ θα φθάσουμε για προσκύνημα στην ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ του 950, δύο ενωμένους ναούς, το δε καθολικό μέρος λειτουργεί ως Μουσείο. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ (ΑΝΤΙΚΥΡΑ), παραθαλάσσιο χωριό στον ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, όπου θα γευματίσουμε. Επόμενος προορισμός μας η ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, όπου ορκίστηκε ο Μακρυγιάννης. Επιστρέφοντας από ΛΕΙΒΑΔΙΑ στάση καθοδόν και φθάνουμε στην ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

10/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                                                                                                                ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ (ΤΥΜΒΟΣ – ΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ) - ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
Αναχώρηση στις 09:00 για το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ και το Μεσοελλαδικό Νεκροταφείο Μαραθώνος στη θέση ΒΡΑΝΑΣ. Σύντομη περιήγηση στο χώρο. Ακολουθεί ολιγόλεπτη στάση στο Πρωτοελλαδικό Νεκροταφείο. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το αυθεντικό μετάλλιο του ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ. Κατόπιν θα επισκεφθούμε τον ΤΥΜΒΟ των ΑΘΗΝΑΙΩΝ όπου τάφηκαν τιμητικά μετά την ΝΙΚΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ στη Μάχη του ΜΑΡΑΘΩΝΑ το 490 π.Χ. οι 192 νεκροί. Το μεσημέρι θα έχουμε στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ το γεύμα μας. Το απογευματάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με στάση, προσκύνημα στον ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ. 
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ 
10/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                                                                                                                ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ
Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας, στάση μετά το τούνελ του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ στο καφέ Αλέας. Συνεχίζουμε για το χωριό ΨΑΡΙ, όπου θα επισκεφθούμε την «ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ», έναν ιδιαίτερο πολυχώρο γνώσης για έναν πιο παλιό και ίσως πιο σοφό τρόπο ζωής. Συνεχίζουμε για την ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, είναι χτισμένη σε κορυφή λόφου γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο. Βρίσκεται στο χώρο της αρχαίας Βρένθης. Ο οικισμός διακρίνεται ιδιαίτερα για τον μεσαιωνικό της χαρακτήρα που της προσδίδουν τα σπίτια, το κάστρο και οι βυζαντινού ρυθμού εκκλησίες. Παραμονή για το μεσημεριανό μας φαγητό στην ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ. Το απόγευμα αναχώρηση για να περπατήσουμε δίπλα στον ΛΟΥΣΙΟ και να κατέβουμε μέχρι την παλιά γέφυρα. Από εκεί αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 16 ευρώ

14/2/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ                            ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗ – «ΛΩΞΑΝΤΡΑ»                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 19:00 για το Θέατρο «ΒΕΑΚΗ», όπου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «ΛΩΞΑΝΤΡΑ». Επιστροφή μετά το τέλος της παράστασης. 
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ

16-17/2/2019                                                           ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ                                                        2 ΜΕΡΕΣ
16/2/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις  08:00 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ, ΑΛΜΥΡΟ, ΑΓΧΙΑΛΟ. Πρώτη μας στάση οι ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Ταξιαρχών και τη βιβλιοθήκη. Συνεχίζουμε για ΒΥΖΙΤΣΑ, όπου θα κάνουμε βόλτα και θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο ΒΟΛΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μπορούμε να κάνουμε βόλτα στη πόλη και να πάμε για φαγητό στα παραλιακά ταβερνάκια για τσίπουρο. Διανυκτέρευση. 
17/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ στο μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για καφέ στην όμορφη πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο. Συνεχίζουμε για τα ΧΑΝΙΑ, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση. 
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

17/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                                                                                                               ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΛΜΟΥ–ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ
Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση, συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και επίσκεψη στο ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ. Κατόπιν άφιξη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού. Παραμονή για να απολαύσουμε το τοπίο και καφεδάκι στο σαλέ. Εν συνεχεία στα ιστορικά ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και γεύμα. Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις. 
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

17/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                   ΑΓ. Ι. ΡΩΣΣΟΣ – ΑΡΧ/ΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ                  ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ για την ΕΥΒΟΙΑ. Πρώτος μας σταθμός η ΧΑΛΚΙΔΑ όπου θα παραμείνουμε για να δούμε το μοναδικό παλιρροιακό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων ανά έξι ώρες. Θα επισκεφθούμε το ΛΟΦΟ του ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ, το Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας που στεγάζεται σε κτίριο των αρχών του 20ου αι. και συγκεντρώνει ευρήματα από όλη την ΕΥΒΟΙΑ και τα υπόλοιπα μνημεία του ιστορικού κέντρου της ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το ΠΡΟΚΟΠΙ μέσα από το φαράγγι δίπλα από το ποτάμι του ΚΗΡΕΑ. Με την ανταλλαγή των πληθυσμών Ελλάδας και Τουρκίας που έγινε μεταφέρθηκε και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στο ΝΕΟ ΠΡΟΚΟΠΙ ΕΥΒΟΙΑΣ, όπου εγκαταστάθηκαν οι Έλληνες που ζούσαν στο ΠΡΟΚΟΠΙ της Μ. Ασίας. Παραμονή για να προσκυνήσουμε και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Από εκεί επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ

17/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                             ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ                                                   ΗΜΕΡΗΣΙΑ                  
Αναχώρηση στις 11:00 με προορισμό το χωριό ΠΥΛΗ παραμονή για φαγητό και γλέντι. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στα ΣΚΟΥΡΤΑ για καφέ. 
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

24/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ              ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ - ΒΥΤΙΝΑ                   ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00 για το ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό Κέντρο ΜΑΙΝΑΛΟΥ που βρίσκεται στην κορυφή της ΟΣΤΡΑΚΙΝΑΣ σε υψόμετρο 1981μ. στην καρδιά της ορεινής ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Παραμονή για 2 ώρες. Στη συνέχεια ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή στον όμορφο ΜΑΙΝΑΛΟ φθάνουμε στην πασίγνωστη ΒΥΤΙΝΑ. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα στην κεντρική πλατεία με την επιβλητική εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ. Το βράδυ επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ. 
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

24/2/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ       ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ (ΚΟΡΩΠΙ)–ΚΑΛΥΒΙΑ                     ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 11:00 για τα ΚΑΛΥΒΙΑ στάση για γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Κατόπιν το απογευματάκι συνεχίζουμε για το ΚΟΡΩΠΙ όπου βρίσκεται η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗΣ της ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ (επίσκεψη, προσκύνημα). Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

28/2/2019 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ                                          ΧΑΣΙΑ                                             ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 16:00 για ΧΑΣΙΑ, παραμονή, φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική. Επιστροφή το βράδυ. 
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

28/2/2019 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ  ΩΡΩΠΟΣ (με φαγητό και γλέντι)                                      ΒΡΑΔΙΝΗ   
Αναχώρηση 18:00 για ΩΡΩΠΟ, παραμονή για φαγητό σε ταβέρνα, γλέντι. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ (έξτρα το φαγητό σας)

28/2/2019 – 5/3/2019                                         ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ                                               6 ΜΕΡΕΣ
28/2/2019 ΠΕΜΠΤΗ: Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
1/3/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για την Πάντοβα, μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας που ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα του Βένετο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2/3/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη των δόγηδων και των καναλιών, τη Βενετία, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά, που ενώνονται με 410 περίπου γέφυρες, και έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Από το Τρονκέτο, μεταφορά εξ ιδίων με βαπορέτο στην περιοχή Καστέλλο, όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες και στενά σοκάκια, θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων και θα καταλήξουμε στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου βρίσκεται ο περίφημος Καθεδρικός του Αγίου Μάρκου, αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το καμπαναριό του (Καμπανίλε), ο Πύργος του Ρολογιού, η Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το περίφημο Μουσείο Καρέρ. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3/3/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: 4η μέρα: ΠΑΝΤΟΒΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Βενετία για να παρακολουθήσουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου τη μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και το έθιμο του Πετάγματος του αετού στη πλατεία του Αγίου Μάρκου. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4/3/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο της επιστροφής μας περιμένει. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.
5/3/2019 ΤΡΙΤΗ: Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας/Πάτρας. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό σας.
 Τιμή συμμετοχής: 395 ευρώ
 Περιλαμβάνονται:
- Ακτ/κά εισιτήρια με Minoan Lines  Πάτρα–Ανκόνα –Πάτρα σε 4κλινες εσ. καμπίνες με w/c και ντουζ (ΑΒ4).
- Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις.
- Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*(Best western hotel Biri ή παρόμοιο)  .
- Πρωινό  καθημερινά (εκτός πλοίου).
- Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
- Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
-   Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
-   Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
- Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά,πάρκα  και γενικά όπου απαιτείται.
- Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
- Checkpoint   20€.
- Βαπορέτο Βενετίας 15€ για κάθε μεταφορά.
- Δημοτικοί φόροι  ξενοδοχείου το άτομο τη βραδιά  2,85€.

Πίσω