ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
banner imagebanner image
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

1-2/2/2020                                                       (ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ)                                                ΔΙΗΜΕΡΗ
ΒΥΤΙΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/2/2020: Αναχώρηση στις 07:30 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση. Κατόπιν αναχωρούμε για την ελατοσκέπαστη ΒΥΤΙΝΑ όπου θα έχουμε στάση και παραμονή στο πανηγύρι του ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ πολιούχου της πόλεως και προστάτη των αμπελουργών που γιορτάζει την 1η Φεβρουαρίου. Συνεχίζουμε για τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ όπου θα έχουμε το γεύμα μας στάση και τέλος καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/2020: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ και από εκεί αναχώρηση για την χιλιοτραγουδισμένη ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου θα παρακολουθήσουμε την λιτανεία και τις εορταστικές εκδηλώσεις της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ (εορτή), γεύμα στην παραλία και το βραδάκι επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 68 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην ΟΛΥΜΠΙΑ σε δίκλινα δωμάτια, το πρωινό και το δείπνο.

2/2/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                          ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ                                  ΗΜΕΡΗΣΙΑ                                                                                                     
Αναχώρηση στις 07:00 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου θα προσκυνήσουμε στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και θα παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις και την λιτανεία της θαυματουργής εικόνας. Κατόπιν επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ. Μετά το προσκύνημά μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πόλη και φαγητό. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 18 ευρώ

2/2/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                                     ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ                                                ΗΜΕΡΗΣΙΑ
(ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ)
Αναχώρηση στις 07:30 για Μυκήνες επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και το Μουσείο και αναχώρηση για το ΝΑΥΠΛΙΟ. Προαιρετική ανάβαση και επίσκεψη στο Παλαμήδι με το πούλμαν και στην συνέχεια επιστροφή στην Πόλη για να επισκεφτούμε το Πολεμικό Μουσείο και για το μεσημεριανό φαγητό. Είναι μια ωραία πόλη και ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος. Το βραδάκι επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

8-9/2/2020                                                            ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ                                                      2 ΗΜΕΡΕΣ
   ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
8/2/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση από την ΑΘΗΝΑ, στάση στο ύψος της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ και συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ. Θα παραμείνουμε για να κάνουμε βόλτα στην όμορφη πόλη και για το μεσημεριανό μας γεύμα στα παραλιακά ουζερί. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την ΛΑΡΙΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ. Το βράδυ όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο φρούριο με τα ωραία μεζεδοπωλεία και τα καφέ και να δουν το αρχαίο θέατρο της πόλης. Διανυκτέρευση.
9/2/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Νέο Διαχρονικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με εκθέματα που χρονολογούνται από την προϊστορική ως τη σύγχρονη εποχή. Το Μουσείο βρίσκεται στον κατάφυτο λόφο του Μεζούρλου, μια τοποθεσία άρρηκτα συνδεδεμένη με το αντιστασιακό κίνημα την περίοδο της Κατοχής. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε και το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης, με έμφαση στη συγκέντρωση, τη μελέτη και την προβολή υλικών και άυλων τεκμηρίων του νεότερου πολιτισμού στη Λάρισα και τη Θεσσαλία, σύντομα αναδεικνύεται σε ένα από τα σημαντικότερα Μουσεία της ελληνικής περιφέρειας της χώρας. Επόμενος προορισμός μας η Παραλία της ΑΓΧΙΑΛΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 68 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια και το πρωινό.

9/2/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                                    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ                                       ΗΜΕΡΗΣΙΑ
        ΑΡΧ. ΧΩΡΟΣ ΝΕΜΕΑΣ - ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Αναχώρηση για τον ΙΣΘΜΟ για καφέ και συνεχίζουμε για τη ΝΕΜΕΑ, όπου όσοι επιθυμούν θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Το πλούσιο σε εκθέματα μουσείο φιλοξενεί τη συλλογή αγγείων και κοσμημάτων από το μυκηναϊκό νεκροταφείο στα Αηδόνια, αντικείμενα σχετικά με τους αγώνες και προϊστορικά εργαλεία και όπλα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας ανάμεσα στους αμπελώνες για να επισκεφθούμε ένα οινοποιείο της περιοχής για να μάθουμε όλα τα μυστικά των τοπικών αμπελιών και του καλού κρασιού. Επόμενος σταθμός μας η ΣΚΟΤΕΙΝΗ, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό και να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της. Το απόγευμα επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

9/2/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                                   ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ                                       ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:30 από το γραφείο μας για περιοχή ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ στάση, κατόπιν για την ιστορική ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της ΡΟΥΜΕΛΗΣ που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 430μ. στις δυτικές υπώρειες του ΕΛΙΚΩΝΑ στο ΣΤΕΙΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Κατόπιν για την κοσμοπολίτικη ΑΡΑΧΩΒΑ για γεύμα σε μια από τις πολλές ταβέρνες της κεντρικής πλατείας. Το απόγευμα επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

13/2/2020 ΠΕΜΠΤΗ                                              ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ                                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 18:00 για το θέατρο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «KI’ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ… ΣΑΛΟΝΙΚΗ», με τους Μ. Ντενίση, Αλ. Αντωνόπουλο, Γ. Αρμένη, Ν. Βλαβιανού, Κ. Γερονικολού, Γ. Τσιμιτσέλη, Αντ. Ψυχράμη.
Τιμή συμμετοχής: 23  ευρώ

15/2/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ                     ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ                ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
     ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Αναχώρηση στις 17:00 για να πάμε σε επιλεγμένη ταβέρνα, όπου θα κόψουμε την πίτα του γραφείου μας σε συνδυασμό με τις απόκριες. Διασκέδαση με μουσική, φαγητό, κλήρωση δώρων, εκδρομών, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία δωρεάν και ένα μοναδικό δώρο στον τυχερό που θα βρει το φλουρί της πίτας.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

16/2/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                          ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – ΣΟΥΝΙΟ – ΛΑΥΡΙΟ                      ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση για να πάμε στο ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» και να πιούμε τον καφέ μας. Θα περιηγηθούμε στους χώρους του και να θαυμάσουμε την μοναδική Αρχιτεκτονική του. Επόμενος σταθμός μας το ΣΟΥΝΙΟ όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το Ναό του Ποσειδώνα. Ο ναός ήταν αφιερωμένος στον Ποσειδώνα, τον θεό της θάλασσας. Στο ακρωτήρι του Σουνίου οι Αθηναίοι οικοδόμησαν ένα ιερό περιβαλλόμενο από τείχος. Το ιερό περιελάμβανε ναούς αφιερωμένους στους θεούς της πόλης. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και θα φτάσουμε στο ΛΑΥΡΙΟ όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα στα όμορφα ταβερνάκια του λιμανιού. Το απόγευμα επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

16/2/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ              ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ - ΒΥΤΙΝΑ                   ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00 για το ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό Κέντρο ΜΑΙΝΑΛΟΥ που βρίσκεται στην κορυφή της ΟΣΤΡΑΚΙΝΑΣ σε υψόμετρο 1981μ. στην καρδιά της ορεινής ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Παραμονή για 2 ώρες. Στη συνέχεια ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή στον όμορφο ΜΑΙΝΑΛΟ φθάνουμε στην πασίγνωστη ΒΥΤΙΝΑ. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα στην κεντρική πλατεία με την επιβλητική εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ. Το βράδυ επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

20/2/2020 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ                                          ΧΑΣΙΑ                                             ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 17:00 για ΧΑΣΙΑ, παραμονή, φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική. Επιστροφή το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής: 7 ευρώ

20/2/2020 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ                                         ΛΟΥΤΣΑ                                          ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 18:00 για ΛΟΥΤΣΑ, παραμονή, φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική. Επιστροφή το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

Πίσω