ΠΡΕΒΕΖΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
banner imagebanner image
ΠΡΕΒΕΖΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πρέβεζα-Ιωάννινα-Ζαγοροχώρια-Μετέωρα-

Μύλος των Ξωτικών

3Ημερη Χριστουγεννιάτικη  Εκδρομή

 

Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας και μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στο πορθμείο του Ρίου, όπου διασχίζουμε το κανάλι. Άφιξη στο Αντίρριο και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για την ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Επίσκεψη, περιήγηση στον Κήπο των Ηρώων. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τo παραθαλάσσιο χωριό Μενίδι  Αμφιλοχίας, όπου θα έχουμε το μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Αναχώρηση και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου, φτάνουμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Πρέβεζας.  Προετοιμασία για το Εορταστικό Δείπνο συνοδεία Ζωντανής Μουσικής με Κέφι & Χορό.

25 Δεκέμβριου ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ Χριστούγεννα!!!! Χρόνια πολλά!!! Πρόγευμα και επιβίβαση στο πούλμαν μας, για να επισκεφτούμε τα γραφικότατα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Επίσκεψη, στο πιο φημισμένο από αυτά, στο παραδοσιακό Μονοδενδρι σε Υψόμετρο 1,060 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής. Συνεχίζουμε για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να απολαύουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με άπλετη ψυχαγωγία και εκδηλώσεις Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της πόλης. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 26 Δεκεμβρίου ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ

Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Μετά το πρόγευμα μας και με τις βαλίτσες μας, αναχωρούμε. Μέσω της Εγνατίας Οδού, φτάνουμε στα μαγευτικά Μετέωρα. Επίσκεψη για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων. Ώρα για διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι, όλοι στο Φανταστικό Μύλο των Ξωτικών!!!! Το σπίτι του Άη Βασίλη, Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, η Αιώνια Πηγή Σοκολάτας και άλλα πολλά, μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο φανταστικό!!! Αναχώρηση για την Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στον τόπο αναχώρησής μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μας!!!

 

Περιλαμβάνονται:

 2 διανυκτερεύσεις στο Margarona Royal Hotel

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ.

Δείπνο σε πλούσιό μπουφέ.

Εορταστικό ΡΕΒΕΓΙΟΝ συνοδεία Ζωντανής Μουσικής. 

• Έμπειρος αρχηγός εκδρομής.

• Όλες οι μεταφορές με ιδιόκτητα λεωφορεία.  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Οποιοδήποτε γεύμα εκτός ξενοδοχείου

• Φόρος διανυκτέρευσης :  ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

 

165,00 το άτομο

Πίσω