ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
banner imagebanner image
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Θεσσαλονίκη Ονειρουπολη Δράμας – Καβαλά -Παναγιά Σουμελά – Βέροια στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου

3Ημερη-χριστουγεννιάτικη Εκδρομή

 

 

24 Δεκεμβρίου: Αθήνα – Παναγιά Σουμελά Βήματα Αποστόλου Παύλου.

Αναχώρηση για τις καταπράσινες πλαγιές του όρους Βέρμιο κοντά στο χωριό Καστανιά θα συναντήσουμε την φημισμένη Μονή Παναγία Σουμελά ιερό κέντρο ανά το κόσμο ποντιακού ελληνισμού Θεμελιώθηκε το 1951 σε έκταση που παραχώρησαν οι κάτοικοι του χωρίου Καστανιά που κατάγονται από το Πόντο. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα & μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Πόλη της Βέροιας όπου θα ακολουθήσουμε Τα βήματα του Αποστόλου Παύλο συνοδεία ΤΟΠΙΚΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ θα περιηγηθούμε   στην μικρή Ιερουσαλήμ στο ιστορικό μύλο του Μάρκου σημερινό βυζαντινό μουσείο. Παράλληλα  στην  ιστορική συνοικία Κυριώτισσα. Ανηφορίζουμε στη πλατεία Ρακτιβάν όπου συναντάμε το βήμα Αποστόλου Παύλου και το τζαμί του Μεντρεσε.  Προχωράμε για την εβραϊκή συνοικία τη μπαρμπουτα  και φτάνουμε στην παλιά μητρόπολη το τζαμί του Χουνκιάρ. Αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη  & το ξενοδοχείο μας  Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Ελεύθερος χρόνος. Το Βραδύ Συμμέτοχη στο Εορταστικό ρεβεγιόν με Πλουσίους Μπουφέδες Συνοδεία Μουσικής στην Κεντρική Τραπεζαρία του Ξενοδοχείου μας. Διανυκτέρευση.

 

25 Δεκεμβρίου: Ονειρούπολη Δράμας – Καβάλα  Χριστούγεννα.

Πρωινό & Επιβίβαση στο πούλμαν Προορισμό η πόλη της Δράμας όπου θα επισκεφτούμε την φανταστική Ονειρουπολη Μικροί & Μεγάλοι Ώρα για διασκέδαση. Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη – Το Σπίτι των Εκπλήξεων. Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Σας προσκαλούν να ζήσετε ένα εορταστικό παραμύθι. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Αναχώρηση για την πόλη της Καβαλάς μια Ιστορική πανέμορφη πόλη χρισμένη διπλά στην θάλασσα Περιηγηθείτε στα στενά του Άγιου Νικόλαου στην κεντρική πλατεία εκεί όπου τα εμπορικά μαγαζάκια αποπνέουν ακόμη άρωμα άλλης εποχής Ελεύθερος για περιήγηση στην πόλη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

26 Δεκεμβρίου: Θεσσαλονίκη – Παλαιός Παντελεήμονας – Αθήνα

Πρωινό & επιβίβαση στο πούλμαν μας για περιήγηση της γιορτινής πόλης της Θεσσαλονίκης Επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ Δημήτριου στο Λευκό Πύργο & στάση στην κοσμοπολιτική Λεωφόρο Νίκης για ψώνια –Βόλτα & καφέ με θεά τον Θερμαϊκό Κόλπο Αναχώρηση για το γραφικό Χωριό του Παλαιού Παντελεήμονα σε υψόμετρο 440μ στους βορειοανατολικούς πρόποδες του Κάτω.

 

 

 

 

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Οποιοδήποτε γεύμα εκτός ξενοδοχείου
 • Είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Φόρος διανυκτέρευσης : ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • 2 διανυκτερεύσεις στο Ηtl Capsis 4* sup στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 • Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ.
 • Εορταστικό ΡΕΒΕΓΙΟΝ Στην Κεντρική Τραπεζαρία του Ξενοδοχείου με Πλουσίους Μπουφέδες  συνοδεία  Μουσικής.
 • Έμπειρος αρχηγός εκδρομής.
 • Ξενάγηση με Τοπικό ξεναγό στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου στην Πόλη της Βέροιας.
 • Όλες οι μεταφορές με ιδιόκτητα λεωφορεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία για τους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, – Για Ανεμβολίαστους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς ισχύει: Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών . Αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr στο check-in κάθε μεταφορικού μέσου Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών. Η μάσκα για καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.

 

 

Δίκλινο Δωμάτιο                          200,00 € το άτομο

Δωμάτιο με Παιδί έως 11 ετών  135,00 € το άτομο

Μονόκλινο Δωμάτιο                    245,00 € το άτομο

Πίσω