ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 08 - 14/05/2022
banner imagebanner image
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 08 - 14/05/2022

                

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

7 ΗΜΕΡΗ  ΟΔΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ– ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ –ΤΟΠ ΚΑΠΙ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ– ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ - ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ

 

 

1η ΗΜΕΡΑ 8/5/2022 : ΑΘΗΝΑ – ΚOMOTHNH (750 χλμ.)

Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ στην Λαμία. Προαιρετικά γεύμα στην Λάρισα. Συνεχίζουμε για την Κομοτηνή  Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ 9/5/2022 : ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (350 χλμ.)                                                     

Πρωινό και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Συνάντηση με τον ξεναγό μας στην Αλεξανδρούπολη, και αναχώρηση για την Τουρκία. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ετίας ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.        

 

3η ΗΜΕΡΑ 10/5/2022 :ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ - ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ - ΤΟΠ ΚΑΠΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ  ΒΟΣΠΟΡΟ                                                                       

Πρωινό και επίσκεψη σε ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Παλαιάς Κωνσταντινούπολης, ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την Αγιά Σοφιά. Ακολουθεί ξενάγηση. Στη συνέχεια θα αρχίσουμε την περιήγηση μας, με ξενάγηση στον Βυζαντινό Ιππόδρομο, τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, τον Τρίποδα των Δελφών, τη Γερμανική Κρήνη και το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στα πρώτα Οθωμανικά ανάκτορα του Τοπ Καπί με τους πολύτιμους θησαυρούς, και τα διάσημα διαμάντια του, και την περίφημη Κινστέρνα του Ιουστινιανού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί (Προαιρετικά) κρουαζιέρα στο Βόσπορο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία, ξεκινώντας από την ακτή της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και επιστρέφοντας από την Ασιατική ακτή, να απολαύσουμε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις) της ελίτ της Πόλης, τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.        

 

 

 

4η ΜΕΡΑ 11/5/2022 : ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΒΛΑΧΕΡΝΑ – ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ-ΚΑΠΑΛΙ-ΤΣΑΡΣΙ                                                                                                         Πρωινό και γνωριμία - ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, την Παναγιά των Βλαχερνών, το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών. Ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη Σκεπαστή Αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με ανατολίτικους χορούς και χανουμάκια. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ 12/5/2022 : ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ (ΧΑΛΚΗ–ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ) – ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ

Πρωινό και μεταφορά στην προβλήτα της πόλης, όπου θα πάρουμε το πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκιπονήσα. Θα επισκεφθούμε το μουσείο Ντολμα Μπαχτσέ, τη Χάλκη με τη Θεολογική σχολή, για να ακολουθήσει η Πρίγκηπος. Εδώ μπορούμε να απολαύσουμε το καταπράσινο τοπίο με τις παραδοσιακές βίλλες. Επιστροφή στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ 13/5/2022 : ISTANBUL SAPPHIRE (Ουρανοξύστης) – ΓΑΛΑΤΑ PORT – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο Istanbul Sapphire τον ουρανοξύστη ο οποίος βρίσκεται στην επιχειρηματική ζώνη Λεβεντ, στο Μπεσικτάς της Κωνσταντινούπολης. Με ύψος  238 μέτρων ήταν το ψηλότερο κτίριο έως το 2017 με απέραντη θέα. Επίσης υπάρχει ο προσομοιωτής ελικοπτέρου μέσα σε μια αίθουσα με καλή ακουστική και γυαλιά 4D που σε πήγαινε στα αξιοθέατα της πόλης. Μια πολύ ωραία εμπειρία καθώς κουνάει τις θέσεις και φυσάει σε κάποια σημεία σαν να βρίσκεσαι σε ελικόπτερο. Έπειτα χρόνος ελεύθερος στο Γαλατά Πορτ. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καβάλα ,  από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω Ραιδεστού, φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα των ΚΗΠΩΝ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας οδού για την πόλη της Καβάλας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ 14/5/2022 : ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ (650 χλμ.)                                                                                       

Πρωινό  και  αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.  Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα. Τέλος εκδρομής.

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  …390……

EΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  …530…

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 •  Μεταφορές,  περιηγήσεις,  με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Έμπειρος  οδηγός, γνώστης  της ευρύτερης περιοχής της Πόλης.
 •  (04)  Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*, στην Κωνσταντινούπολη στην περιοχή ΤΑΞΙΜ, σε δωμάτια δίκλινα με πρωινό σε μπουφέ.
 • (01)  Διανυκτέρευση    στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4*, στην Κομοτηνή  σε δωμάτια δίκλινα με  πρωινό.
 • (01)  Διανυκτέρευση    στο ξενοδοχείο Galaxy 4*, στην Καβάλα  σε δωμάτια δίκλινα με  πρωινό.
 • Ελληνόφωνος  ξεναγός, στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR.
 • Ατομική και ταξιδιωτική ασφάλεια & ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
 • Διόδια
 • Φόρος Τουρκίας.
 • Είσοδοι πόλεων.
 • ΦΠΑ

 

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :ΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, και αξιοθέατα ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  :

 • Απαραίτητα νέα διαβατήρια ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

 

 

Πίσω