ΠΑΣΧΑ ΠΑΞΟΥΣ 2022
banner imagebanner image
ΠΑΣΧΑ ΠΑΞΟΥΣ 2022

Πάσχα στους Παξούς

309,00€ το άτομο

 

4Η ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΉ ΣΤΟΥΣ  ΠΑΞΟΎΣ

 

Οι Παξοί είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, ένα πραγματικό στολίδι του Ιονίου Πελάγους. Γαλαζοπράσινα νερά, χρυσή άμμος και λευκά βότσαλα σε περιμένουν στις παραμυθένιες παραλίες των Παξών. Και με πλούσια και άκρως ζωντανή νυχτερινή ζωή .αλλά και παραδοσιακή επιρροή . καθίσταται από τους κορυφαίους πασχαλινούς προορισμούς .

 

Αναχώρηση 22/04 

1 μέρα

Αναχώρηση 5:00 το  πρωί Πειραιά / Αθήνα .Στάση για καφέ  στην Ηγουμενίτσα

Επιβίβαση στο  ferry boat Άφιξη στο νησί των Παξών διανυκτέρευση στο  3στερο  Ξενοδοχείο  ΉΛΙΟΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το Απόγευμα θα είναι ελεύθερο για δραστηριότητες της επιλογής σας .Το βράδυ θα υπάρξει  αναχώρηση για τον επιτάφιο .

 

2η Μέρα

Πρωινό στο  ξενοδοχείο  οδικός γύρος  στο νησί των Παξών Επίσκεψη  στα γραφικά λιμανάκια  του νησιού ,επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι . απόγευμα ελεύθερο  για δραστηριότητες της επιλογής σας

Βράδυ  ακολουθεί αναχώρηση για τη  χώρα  του νησιού Γάιο  για την ανάσταση μετά την ανάσταση θα ακολουθήσει Αναστάσιο   γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα .

 

3η Μέρα

Κυριακή  του Πάσχα ελεύθερο πρωινό.  Μεσημεριανό  πλούσιο πασχαλιάτικο φαγητό , με μουσική  ακολουθεί  επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ηλιοβασίλεμα  του νησιού . Βραδύ ελεύθερο για δραστηριότητες της επιλογής σας 

 

4η Μέρα 

Δευτέρα του Πάσχα

Πρωινό στο ξενοδοχείο . ελεύθερο πρωινό για δραστηριότητες της επιλογής σας  .Θα πραγματοποιηθεί προαιρετικός γύρος του νησιού με σκάφος.   Το απόγευμα , αναχώρηση από το νησί για Ηγουμενίτσα για τον δρόμο της επιστροφής

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρους οδηγούς

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Παξοί - Ηγουμενίτσα

Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ήλιος 3

3 πρωινά, 1 μεσημεριανό  σε πλούσιο μπουφέ

1 Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου

1 πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική με παραδοσιακούς χορούς την Κυριακή του Πάσχα

Μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά, συγκεκριμένοι καφέδες & ποτά έως τις 22:00 στο μπαρ και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου

 

Έμπειρος αρχηγός εκδρομής

Ασφάλεια επαγγελματικής και αστικής ευθύνης, ΦΠΆ.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόρος διανυκτέρευσης ότι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COVID 19:

 

Για την επιβίβαση σας στο πούλμαν θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος P.C.R Test ή Rapid Test της προηγούμενης ημέρας. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΦΟΡΙΕΣ COVID 19:

Για την επιβίβαση σας στο πούλμαν θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος P.C.R Test ή Rapid Test της προηγούμενης ημέρας.

 

Πίσω