ΠΑΣΧΑ 2022
banner imagebanner image
ΠΑΣΧΑ 2022

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2022

 

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ

22/4/2022 - 25/4/2022

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4/2022: Αναχώρηση 06:00 για ΑΚΡΑΤΑ, στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφιξη στο πανέμορφο καταπράσινο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2022: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε την λιτανεία του ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το γραφικό έθιμο, το σπάσιμο των σταμνιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας και συνεχίζουμε για το ΚΑΝΟΝΙ όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το γραφικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – που ένας παλιός μύθος το θέλει απολιθωμένο πλοίο των Φαιάκων – και το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ. Εν συνεχεία για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, παραμονή στο κοσμοπολίτικο θέρετρο σε περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς με δαντελωτές ακτές και γαλαζοπράσινα νερά και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 24/4/2022: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα και το χορευτικό συγκρότημα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΓΑΣΤΟΥΡΙ όπου θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, θερινό ανάκτορο της αυτοκράτειρας Σίσυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 25/4/2022: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Εν συνεχεία για ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιωτικό χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Στη συνέχεια μέσω της υποθαλάσσιας σύραγγας για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, γεύμα, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής: 260 ευρώ

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, ημιδιατροφή καθημερινά και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

          

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΖΑΚΥΝΘΟ

22/4/2022 - 25/4/2022

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4/2022: Αναχώρηση 07:00 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΖΑΚΥΝΘΟ. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου στην πλατεία ΣΟΛΩΜΟΥ. Γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΣΙΛΙΒΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στο ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (Για όσους επιθυμούν στις 02:00 το βράδυ γίνεται η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού ναού ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ).

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2022: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ, όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θέα στην πόλη. Επίσκεψη στο Λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιο Σολωμός τον «Ύμνο στην Ελευθερία» και την ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ. Εν συνεχεία επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Επόμενη στάση μας η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΜΝΩΝ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον όρμο του ΝΑΥΑΓΙΟΥ με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε για ΑΓ. ΛΕΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 24/4/2022:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, τον πλούσιο μπουφέ με ούζο και μεζεδάκια και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, στάση, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 25/4/2022: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον προστάτη του νησιού ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ και παραμονή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ για γεύμα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρριμποτ και αναχώρηση για ΚΥΛΛΗΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής: 240 ευρώ

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAJESTIC, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ & ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΧΩΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΜΕΤΕΩΡΑ

ΜΕΤΣΟΒΟ - ΕΛΑΤΗ – ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ - ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ

23/4/2022 – 25/4/2022

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2022: Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για Φράγμα στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Έπειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και στη συνέχεια για τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 24/4/2022:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων  την Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί για την τεχνητή λίμνη του ΑΩΟΥ. Συνεχίζουμε για ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα στη γραφική πλατεία με το ψήσιμο των αρνιών. Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 25/4/2022: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ορεινό παραθεριστικό κέντρο, την ΚΑΣΤΑΝΙΑ, που βρίσκεται στην εντυπωσιακή περιοχή του ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ μέσα σε δάσος από καστανιές, πλατάνια και έλατα. Ακολουθούμε την μαγευτική διαδρομή μας περνώντας από την περιοχή ΤΡΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ και από εκεί για ΔΕΣΗ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση, ΠΕΡΤΟΥΛΙ και στη συνέχεια για  ΕΛΑΤΗ- όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα-όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής: 155 ευρώ

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά μπουφέ και το Αναστάσιμο Δείπνο

 

3ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ

 ΚΙΣΣΑΒΟΣ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ

 23/4/2022 – 25/4/2022

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2022: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό στάση, ΤΕΜΠΗ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα στην Εθνική Οδό, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ επίσκεψη και συνεχίζουμε για τις πλαγιές του ΒΕΡΜΙΟΥ, όπου σε υψόμετρο 1228μ. βρίσκεται η επιβλητική Μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ. Χτίστηκε μετά την καταστροφή της πρώτης ΜΟΝΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑ που ήταν στην ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην Ανάσταση. Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 24/4/2022:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Το πρωί στο χώρο της πισίνας θα έχουμε το σούβλισμα των αρνιών, συνοδευόμενο από μπουφέ με μεζεδάκια, κρασί και τσίπουρο. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και ακολουθεί χορός με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στον ΟΛΥΜΠΟ, παρακολούθηση της λειτουργίας «της ΑΓΑΠΗΣ» στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 25/4/2022: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την το χωριό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ με την υπέροχη θέα στον ΟΛΥΜΠΟ και το Αιγαίο, στάση. Συνεχίζουμε για τα όμορφα και γραφικά παράλια του ΚΙΣΣΑΒΟΥ, ΣΤΟΜΙΟ, ΚΑΡΙΤΣΑ, ΒΕΛΙΚΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΕΡΟ, ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ,

στάση για φαγητό στην απέραντη παραλία. Συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ (ορεινό χωριό), στάση για τον καφέ μας. Επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις στην ΛΑΜΙΑ και την ΘΗΒΑ καθοδόν.

Τιμή συμμετοχής: 155 ευρώ

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 4* OLYMPUS THEA , 2 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το  Πασχαλινό γεύμα.

 

3ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΝ. ΣΟΥΜΕΛΑ

ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

23/4/2022 – 25/4/2022

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2022: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ Ε.Ο. στάση, και από εκεί για περιοχή ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ όπου και παραμονή για γεύμα. Κατόπιν κατευθυνόμαστε προς την Κεντρική Μακεδονία και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο, ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Συνεχίζουμε για το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην επαρχία Αλμωπίας στου πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί την πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ, τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμών κελσίου αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Το βράδυ μετά από την Ανάσταση, θα έχουμε Πασχαλινό Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 24/4/2022:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την λουτροθεραπεία μας στις μικρές κλειστές πισίνες στον καταρράκτη ή στην μεγάλη πισίνα. Ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε την Πασχαλιάτικη μέρα. Γεύμα. Το απογευματάκι αναχωρούμε για να επισκεφθούμε τον γραφικό ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, στις πλαγιές του όρους ΒΟΡΑΣ, παραμονή για καφεδάκι και βόλτες. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 25/4/2022: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ και επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλευμένου από το νερό βράχου που λέγεται και «φρύδι της πόλης» είναι και οι μεγαλύτεροι στα Βαλκάνια. Κατόπιν περνώντας από την όμορφη ΝΑΟΥΣΑ η οποία  είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και διασχίζεται από τον ποταμό Αραπίτσα, φθάνουμε στο άλσος του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ένας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων, η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή για προαιρετικό γεύμα στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής: 160 ευρώ 

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια, 2 πρωινά, το Αναστάσιμο Δείπνο και το Πασχαλινό Γεύμα

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ

ΕΛΑΤΗ – ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ

23/4/2022 – 24/4/2022

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2022: Αναχώρηση στις 08:00 για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό και από εκεί συνεχίζουμε για το γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ - χτισμένη σε υψόμετρο 1000μ. – περνώντας τα χωριά πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ γεύμα, ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Δείπνο σε ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 24/4/2022 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για το εντυπωσιακό και ολοκαίνουριο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας & μανιταριών Μετεώρων. Συνεχίζουμε για ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΥΛΗ επίσκεψη στη Βυζαντινή εκκλησία ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ του 12ου αιώνα και το τοξωτό γεφύρι του ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ. Συνεχίζουμε για ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση για γεύμα και από εκεί για την ΕΛΑΤΗ στάση για καφέ. Το βράδυ επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής: 100 ευρώ

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, 1 πρωινό, το Αναστάσιμο Δείπνο

 

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

24/4/2022 - 25/4/2022

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 24/4/2022 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αναχώρηση στις 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Διανυκτέρευση στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 25/4/2022: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το γύρο της Μεσσηνιακής Μάνης. Περνώντας από ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ΣΤΟΥΠΑ άφιξη στα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ. Προαιρετική  επίσκεψη και συνεχίζουμε για την γραφική ΑΡΕΟΠΟΛΗ (την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων), όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Ταξιαρχών και στην όμορφη πλατεία της. Το μεσημεράκι θα απολαύσουμε το γεύμα μας, στα παραλιακά ταβερνάκια του Γυθείου. Το βράδυ επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάση καθοδόν.

Τιμή συμμετοχής: 80 ευρώ

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο και το πρωινό

 

24/4/2022 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ                         ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ                                  ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Αναχώρηση στις 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στη ΒΥΤΙΝΑ για καφέ.

Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ

 

24/4/2022 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ

ΜΟΝΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ - ΣΚΟΥΡΤΑ              ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Αναχώρηση στις 10:00  για το μοναστήρι της Αναλήψεως, επίσκεψη και συνεχίζουμε για την ΠΥΛΗ όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Επιστροφή το απόγευμα στην ΑΘΗΝΑ με στάση στα ΣΚΟΥΡΤΑ.

Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

Πίσω