ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
banner imagebanner image
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

2-3/6/2018                                                          ΤΗΝΟΣ                                                           2 ΗΜΕΡΕΣ
2/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ την ΤΗΝΟ. Άφιξη στην ΤΗΝΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στην ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ όπου μόνασε η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ για να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε για τον γύρο του νησιού και φθάνουμε στα χωριά ΒΩΛΑΞ, ΠΥΡΓΟΣ, στάση στο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ και την Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στην ΧΩΡΑ.  Διανυκτέρευση.
3/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Το πρωί θα πάμε για εκκλησιασμό στη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη επιστροφή μας στην ΡΑΦΗΝΑ, και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά από / προς Ραφήνα με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ, διαμονή σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

2/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ                                        ΤΗΝΟΣ                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

3/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ          ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ - ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ                ΗΜΕΡΗΣΙΑ
     ΛΟΥΤΡΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ – ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
Αναχώρηση στις 07:30 στάση στην Εθνική Οδό στο ύψος της ΘΗΒΑΣ και συνεχίζουμε για την Ιερά ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ που βρίσκεται στην κατάφυτη πλαγιά του ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ που έχει θέα προς την κοιλάδα του ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ ποταμού. Το μοναστήρι έχει ιστορική σημασία καθώς συνδέεται με τον αγωνιστή της Επανάστασης του 1821 ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗ. Το καθολικό της Μονής είναι αφιερωμένο στη ΘΕΟΤΟΚΟ. Αναχώρηση για τα Λουτρά των ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ των οποίων η θερμοκρασία είναι 41 βαθμοί κελσίου (όσοι επιθυμούν κολυμπούν), κατόπιν συνεχίζουμε για το ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ των ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ (επίσκεψη). Στα ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ θα έχουμε παραμονή για το γεύμα μας και μπάνιο. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

3/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                   ΓΑΛΑΤΑΣ – ΠΟΡΟΣ - ΜΕΘΑΝΑ                                 ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο ΓΑΛΑΤΑ, μια όμορφη καταπράσινη κωμόπολη με υπέροχες ακρογιαλιές. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος για βόλτα, γεύμα, μπάνιο. Προαιρετική μετάβαση στον ΠΟΡΟ. Επίσκεψη στο Μοναστήρι. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ.
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ 
Δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο του φέριμπότ για ΠΟΡΟ

9-10/6/2018                                        ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ                                   2 ΗΜΕΡΕΣ  
9/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση και συνεχίζουμε για ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ. Παραμονή στην όμορφη πόλη για βόλτες στον πεζόδρομο και στο ποτάμι και φαγητό στις ωραίες ταβερνούλες. Το απογευματάκι αναχωρούμε για την όμορφη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ η οποία βρίσκεται στην σκιά και τους πρόποδες των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Το βράδυ προαιρετικό φαγητό σε ταβέρνα στο ΚΑΣΤΡΑΚΙ. 
10/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στα ΜΕΤΕΩΡΑ και το ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΕΩΡΟ και από εκεί συνεχίζουμε για την μαγευτική διαδρομή μας ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ (όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα στα έλατα). Στάση για γεύμα. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Εθνική Οδό. 
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ 
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια και το πρωινό.
9-10/6/2018                                                                  ΠΑΡΟΣ                                                                 2 ΗΜΕΡΕΣ
9/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση για το Λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το νησί της ΠΑΡΟΥ. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα θα κάνουμε βόλτα στη πόλη να δούμε  τη  Παναγία την Εκατονταπυλιανή. Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα καλοδιατηρημένα παλαιοχριστιανικά μνημεία που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια. Το όλο κτιριακό συγκρότημα της ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥ περιλαμβάνει τον κυρίως ναό της Παναγίας με τα εσωτερικά αυτού το Βαπτιστήριο που αποτελεί ιδιαίτερο χώρο, τα γύρω κελιά τα οποία ως οχυρωματικό έργο προστάτευαν τον όλο συγκρότημα και το Βυζαντινό Μουσείο, που σήμερα είναι ανοιχτό στους επισκέπτες και στεγάζει ένα τμήμα των κειμηλίων της Εκατονταπυλιανής. Διανυκτέρευση.
10/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να κάνουμε το γύρο του νησιού. Πρώτη στάση το χωριό ΜΑΡΠΗΣΣΑ. Στην κορυφή του χωριού ξεχωρίζει ο μητροπολιτικός ναός της Μεταμόρφωσης, Βυζαντινού ρυθμού με στέγη και τρούλο καλυμμένος από κεραμίδια.  Δίπλα στο ναό βρίσκεται το Βυζαντινό μουσείο και πολύ κοντά το μουσείο γλυπτικής του Νίκου Περαντινού θα επισκεφτούμε και το μουσείο και από εκεί θα συνεχίσουμε για το ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το απόγευμα θα πάμε στην ΝΑΟΥΣΑ και από εκεί αναχώρηση για την ΠΑΡΟΙΚΙΑ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για ΠΕΙΡΑΙΑ. Απόπλους του πλοίου για ΠΕΙΡΑΙΑ όπου θα μας περιμένουν πλοία για την επιστροφή μας. 
Τιμή συμμετοχής:     ευρώ 
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, τα εισιτήρια του πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ σε κατάστρωμα, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια και το πρωινό.

9/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ                                                 ΛΟΥΤΣΑ                                                  ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ                                 
Αναχώρηση 17:00 για την παραλία στη ΛΟΥΤΣΑ για να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιριού με ζωντανή μουσική και χορό. Παραμονή μέχρι το βράδυ (προαιρετικό μπάνιο).
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

10/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                    ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ (ΕΟΡΤΗ)                ΗΜΕΡΗΣΙΑ
             ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΤΙΑΣ
Αναχώρηση 08:00 για τον ΙΣΘΜΟ, στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ του ΙΑΤΡΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, στάση, προσκύνημα στα ιερά λείψανα, παραμονή. Επόμενη στάση μας η παραλία ΚΑΝΤΙΑΣ, όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στο γραφικό ΝΑΥΠΛΙΟ για καφέ. 
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ

10/6/2018  ΚΥΡΙΑΚΗ        ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ          ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:00 για ΛΑΜΙΑ, καθοδόν στάση, κατόπιν για ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και φθάνουμε στην ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ που είναι κτισμένη σε βράχο, προσκύνημα. Επιστροφή στη διασταύρωση ΜΙΚΡΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ για φαγητό. Εν συνεχεία για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, στάση, ΛΑΜΙΑ στάση καθοδόν, επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ 

16-17/6/2018                                                          ΤΗΝΟΣ                                                           2 ΗΜΕΡΕΣ
16/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ την ΤΗΝΟ. Άφιξη στην ΤΗΝΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στην ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ όπου μόνασε η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ για να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε για τον γύρο του νησιού και φθάνουμε στα χωριά ΒΩΛΑΞ, ΠΥΡΓΟΣ, στάση στο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ και την Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στην ΧΩΡΑ.  Διανυκτέρευση.
17/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Το πρωί θα πάμε για εκκλησιασμό στη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη επιστροφή μας στην ΡΑΦΗΝΑ, και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά από / προς Ραφήνα με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ, διαμονή σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

17/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                        ΤΗΝΟΣ                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ
16-17/6/2018                                    ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ                      2 ΗΜΕΡΕΣ
16/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:00 για σήραγγα ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ, στάση. Κατόπιν για ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΠΑΡΤΗ, ΜΟΛΑΟΥΣ και φθάνουμε στην θρυλικη ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό κάστρο της, τα πέτρινα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες, στάση. Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Έπειτα αναχώρηση για την ΝΕΑΠΟΛΗ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
17/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο βενζινόπλοιο και πέρασμα στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή για καφέ και μπάνιο στην παραλία του Σίμου και επιστροφή στην ΠΟΥΝΤΑ. Εν συνεχεία για ΓΥΘΕΙΟ, γεύμα, ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ. ΙΣΘΜΟ, στάση. ΑΘΗΝΑ
Τιμή συμμετοχής:     ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.

17/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                             ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ                                                 ΗΜΕΡΗΣΙΑ  
Αναχώρηση στις 07:00 για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, και αναχωρούμε για το γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ – χτισμένη σε υψόμετρο 1000 μ. – περνώντας διάφορα χωριά, φθάνουμε στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, γεύμα, ΦΡΑΓΜΑ στάση και επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. 
Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ

17/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                     ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΥΡΟΥ                            ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΣΤΡΟΣ, επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ (ΛΟΥΚΟΥΣ) και συνεχίζουμε για παραλία ΤΥΡΟΥ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα στο όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό, Εν συνεχεία για ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΘΗΝΑ
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ 

17/6/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ                           ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ                        ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 12:00 για τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ στάση, γεύμα, μπάνιο. Επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με μια στάση για καφέ στη ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ή στη ΧΑΛΚΙΔΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

23-24/6/2018                                                         ΠΗΛΙΟ – ΒΟΛΟΣ                                                       2 ΗΜΕΡΕΣ
23/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας για ΛΑΜΙΑ, ΑΛΜΥΡΟ, ΑΓΧΙΑΛΟ. Πρώτη μας στάση τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, μπάνιο, γεύμα. Το απογευματάκι ανεβαίνουμε στις ΜΗΛΙΕΣ στάση, επίσκεψη στην εκκλησία των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ και στην αξιόλογη Βιβλιοθήκη, καφές κάτω από τα πλατάνια. Επιστροφή στο ΒΟΛΟ με το πούλμαν και όσοι επιθυμούν μπορούν να επιστρέψουν με τον μουτζούρη (το τραινάκι του ΠΗΛΙΟΥ). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
24/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΠΟΡΤΑΡΙΑ και ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ (το μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ) όπου θα έχουμε τον καφέ μας στην όμορφη πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο. Συνεχίζουμε για τα ΧΑΝΙΑ, στάση και κατόπιν κατεβαίνουμε προς το ΒΟΛΟ, ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ (μπάνιο, φαγητό). Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση. 
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μεταφορά, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και συνοδό εκδρομής.

24/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                         ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ                                         ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 06:00 και αφού κάνουμε μια στάση καθοδόν, άφιξη στην ΓΛΥΦΑ όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για την όμορφη ΣΚΙΑΘΟ. Άφιξη στις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, την όμορφη παραλία με την χρυσή αμμουδιά. Παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν συνεχίζουμε για την γραφική πόλη της ΣΚΙΑΘΟΥ, παραμονή, περιήγηση. Το απογευματάκι αναχωρούμε για την επιστροφή μας στο λιμάνι της ΓΛΥΦΑΣ και από εκεί με ενδιάμεση στάση για καφέ άφιξη αργά το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ 
Περιλαμβάνει την μεταφορά με το πούλμαν και το εισιτήριο για τη ΣΚΙΑΘΟ

24/6/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                                           ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ – ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΡΟΒΙΕΣ
Αναχώρηση στις 07:00 και αφού κάνουμε την στάση μας στην ΧΑΛΚΙΔΑ, συνεχίζουμε για το μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ του 16ου αιώνα, Κατόπιν από την ΛΙΜΝΗ κατεβαίνουμε στις ΡΟΒΙΕΣ σ’ ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια χωριά της ΕΥΒΟΙΑΣ για μπάνιο και το γεύμα μας. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ΠΡΟΚΟΠΙ όπου θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του ΑΓΙΟΥ. Το βράδυ επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με στάση καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

27/6/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ                 ΚΟΡΙΝΘΟΣ (ΕΟΡΤΗ) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΑΚΑ                 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 16:00 για την ΚΟΡΙΝΘΟ. Επίσκεψη, προσκύνημα στην εκκλησία των ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ που γιορτάζει στις 29 Ιουνίου και συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία ΚΟΡΑΚΑ μπάνιο, καφέ, ουζάκι. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

29-30/6/2018                                                              ΚΥΘΗΡΑ                                                                3 ΗΜΕΡΕΣ
29/6/2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 07:00 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΣΠΑΡΤΗ, ΝΕΑΠΟΛΗ γεύμα και στη συνεχεία αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ. Θεοδώρου. Κατόπιν για ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
30/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές. Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Έπειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Έπειτα για τον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ με τα τρεχούμενα στάση και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
1/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ στάση και στη συνέχεια για ΔΙΑΚΟΦΤΙ γεύμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ, ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ στάση, ΙΣΘΜΟ στάση, ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής:      ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, 2 πρωινά και τα εισιτήρια των φέριμπότ.

30/6-1/7                                                                    ΤΗΝΟΣ                                                           2 ΗΜΕΡΕΣ
30/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ την ΤΗΝΟ. Άφιξη στην ΤΗΝΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στην ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ όπου μόνασε η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ για να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε για τον γύρο του νησιού και φθάνουμε στα χωριά ΒΩΛΑΞ, ΠΥΡΓΟΣ, στάση στο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ και την Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στην ΧΩΡΑ.  Διανυκτέρευση.
1/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Το πρωί θα πάμε για εκκλησιασμό στη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη επιστροφή μας στην ΡΑΦΗΝΑ, και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά από / προς Ραφήνα με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ, διαμονή σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

30/6/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ                                        ΤΗΝΟΣ                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

01/07/2018  ΚΥΡΙΑΚΗ      ΕΡΜΙΟΝΗ–ΜΟΝΗ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ–ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ               ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:00 για τον ΙΣΘΜΟ, στάση. Εν συνεχεία για ΕΡΜΙΟΝΗ, επίσκεψη στο Μοναστήρι των ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, όπου γιορτάζει την 1η Ιουλίου. Συνεχίζουμε για ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Οι όμορφες παραλίες, τα καθαρά νερά και η πλούσια βλάστηση, χαρίζουν μια ξεχωριστή γοητεία. Εν συνεχεία επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ. 
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ 
01/07/2018  ΚΥΡΙΑΚΗ                       ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ                                   ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:00 για να πάμε να πάρουμε το κρουαζιερόπλοιο και να σαλπάρουμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. Επίσκεψη και στάσεις και στα τρία νησιά. Η επιστροφή μας συνοδεύεται από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και το κέφι κορυφώνεται από τους χορευτές μας που ξεσηκώνουν τους επιβάτες να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε ένα ξέφρενο γλέντι. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, το μεσημεριανό γεύμα στο πλοίο

1/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                  ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ–ΤΡΙΠΟΛΗ-ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ               ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας για το Αρτεμίσιο  στάση για καφέ   και συνεχίζουμε για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΒΑΣΤΑ και το  ΊΣΑΡΗ  άφιξη στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ στη όμορφη τοποθεσία όπου βρίσκεται το  εκκλησάκι με τα δέντρα στη σκεπή του. Η παράδοση αναφέρει πως  το θαύμα της Φύσης  έχει σχέση  με το μαρτύριο της ΑΓΙΑΣ. Ένα μικρό εκκλησάκι που το αγκαλιάζουν δεκαεπτά δέντρα που ξεφυτρώνουν από τη σκεπή ενώ οι ρίζες τους, που δε φαίνονται, περνούν μέσα από τους τοίχους του για να καταλήξουν στο έδαφος.  Και τα δυο μαζί, ποτάμι και δέντρα, είναι η ευχή της Αγίας Θεοδώρας που όπως λέγεται παρακάλεσε στην προσευχή της λίγο πριν μαρτυρήσει "τα μαλλιά μου  να γίνουν δέντρα και το αίμα μου  ποτάμι για να τα ποτίζει." Παραμονή για προσκύνημα και φαγητό στο παλαιό νερόμυλο και το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ και γαλακτομπούρεκο στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

1/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                    ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ                               ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 12:00 για τα ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ μπάνιο, καφές ή ουζάκι. Επιστροφή το βραδάκι.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

 

Από 11/6 αρχίζουν τα καθημερινά θαλάσσια

μπάνια το πρωί και από 25/6 πρωί και απόγευμα

 

Πίσω