ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
banner imagebanner image
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

7/7/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ                                                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ του ΑΙΣΧΥΛΟΥ»
Αναχώρηση 17:00 μέσω ΙΣΘΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (στάση) περνώντας τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, το καταπράσινο ΚΟΡΦΟ φθάνουμε στην ΕΠΙΔΑΥΡΟ και στο Αρχαίο Θέατρο. Παρακολούθηση της παράστασης και στη συνέχεια επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάση στον ΙΣΘΜΟ. 
Τιμή συμμετοχής: 30 ευρώ (πληρωμένο το εισιτήριο του πούλμαν και το εισιτήριο της παράστασης στο Άνω Διάζωμα

8/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                        ΤΗΝΟΣ                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

8/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                    ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ                                         ΗΜΕΡΗΣΙΑ
    ΓΥΘΕΙΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στην Εθνική Οδό και από εκεί για ΤΡΙΠΟΛΗ και μέσω του νέου αυτοκινητόδρομου ΣΠΑΡΤΗΣ κατευθυνόμαστε στην απέραντη αμμουδερή παραλία ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ με τα διαυγή και πεντακάθαρα νερά της. Παραμονή για μπάνιο και στη συνέχεια γεύμα στον όμορφο οικισμό με τις χαρακτηριστικές καστροκατοικίες. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο κοσμικό ΓΥΘΕΙΟ και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση καθοδόν για ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ

8/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                           ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ                           ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 για την ΤΡΙΠΟΛΗ και από εκεί θα ανηφορίσουμε για τον ΠΑΡΝΩΝΑ για το χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. Με προορισμό μας το Μοναστήρι της Παναγίας της ΜΑΛΕΒΗΣ όπου θα παραμείνουμε για προσκύνημα. Συνεχίζουμε κυκλικά τη διαδρομή μας προς το παράλιο ΑΣΤΡΟΣ όπου θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις. 
Τιμή συμμετοχής: 14  ευρώ

8/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                        ΕΡΕΤΡΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ                                 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση 12:00 π.μ. για την ΕΡΕΤΡΙΑ, μπάνιο, γεύμα, παραμονή. Το απόγευμα αναχωρούμε για την ΑΘΗΝΑ με στάση για καφέ στη ΧΑΛΚΙΔΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

15/7/2018  ΚΥΡΙΑΚΗ        ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ          ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:00 για ΛΑΜΙΑ, καθοδόν στάση, κατόπιν για ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και φθάνουμε στην ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ που είναι κτισμένη σε βράχο, προσκύνημα. Επιστροφή στη διασταύρωση ΜΙΚΡΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ για φαγητό. Εν συνεχεία για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, στάση, ΛΑΜΙΑ στάση καθοδόν, επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ 

13-15/7/2018                                          ΛΕΥΚΑΔΑ – ΙΘΑΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                                 ΤΡΙΗΜΕΡΗ
13/7/2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και συνεχίζουμε για την καταπράσινη ΛΕΥΚΑΔΑ. Άφιξη στην όμορφη πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ επίσκεψη στην Μ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
14/7/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΥΔΡΙ, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την ημερήσια κρουαζιέρα μας στα γειτονικά νησιά ΙΘΑΚΗ και ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Πρώτος σταθμός μας το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό και εν συνεχεία αναχώρηση με το πλοίο για το νησί του Οδυσσέα, την ΙΘΑΚΗ. Παραμονή στο ΚΙΟΝΙ – μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό με έντονο παραδοσιακό χρώμα – για γεύμα. Εν συνεχεία περιήγηση στα νησάκια ΣΚΟΡΠΙΟΣ και ΜΑΔΟΥΡΗ. Επιστροφή στο ΝΥΔΡΙ και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
15/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρωινό και αναχώρηση για το ορεινό χωριό της ΚΑΡΥΑΣ ξακουστό για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και τα παραδοσιακά κεντήματά του. Κατόπιν για την ΒΑΣΙΛΙΚΗ, το καταπράσινο χωριό με τα πεντακάθαρα νερά στο νότιο μέρος του νησιού, όπου και η παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή περνώντας από ΒΟΝΙΤΣΑ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση και ύστερα για γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ ΕΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής:     ευρώ  
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό.

14/7/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ                                        ΤΗΝΟΣ                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

14-15/7/2018                        ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΜΟΝΗ ΔΟΒΡΑ-ΒΕΡΟΙΑ                           ΔΙΗΜΕΡΗ
14/7/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ, στάση στην Εθνική Οδό, συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ, παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Συνεχίσουμε για ΒΕΡΟΙΑ και κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, την ΕΔΕΣΣΑ, που είναι χτισμένη στους πρόποδες του ΒΕΡΜΙΟΥ με άφθονο πράσινο και πολλά νερά – στάση για καφέ. Το βραδάκι άφιξη στην ΑΡΙΔΑΙΑ με τα θαυμάσια Λουτρά της. Διανυκτέρευση.
15/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας, προαιρετικό μπάνιο στα ιαματικά νερά. Το όμορφο τοπίο θα μας μείνει αλησμόνητο. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στο Μοναστήρι του ΔΟΒΡΑ όπου βρίσκονται οι 40 καμπάνες και τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού που έχουν έρθει από τη ΡΩΣΙΑ. Στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ θα έχουμε το γεύμα μας και μπάνιο και επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ καθ’ οδόν. 
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ
Περιλαμβάνονται: όλες οι μεταφορές με πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

15/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                               ΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ – Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ                         ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00 για τον ΙΣΘΜΟ στάση, συνεχίζουμε για το χωριό ΔΗΜΑΙΝΑ του δήμου Επιδαύρου όπου βρίσκεται η γυναικεία Μονή των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ επίσκεψη. Αφού προσκυνήσουμε θα περιηγηθούμε στην ιστορική ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ μικρή στάση. Κατόπιν αναχωρούμε για την παραλία της Νέας Επιδαύρου όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο ή γεύμα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ, αφού κάνουμε στάση στην ΜΟΝΗ ΑΓΝΟΥΝΤΟΣ και στα ΙΣΘΜΙΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

15/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ        ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ (μπάνιο)        ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 12:00 για το ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, παραμονή, μπάνιο, φαγητό. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ 

16/7/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ                                        ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΑΥΛΑΚΙ                               ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 15:00 για το ΑΥΛΑΚΙ, παραμονή, μπάνιο και στη συνέχεια προσκύνημα στην ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ. Παραμονή για Εσπερινό και επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

20-22/7/2018                                             ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΣΚΙΑΘΟΣ                                          ΤΡΙΗΜΕΡΗ
20/22/2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:30 π.μ για ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ και φθάνουμε στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στον ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στο λιμάνι του.
21/7/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΑΧΙΛΛΕΙΟ και επιβίβαση στο βενζινόπλοιο για την ημερήσια κρουαζιέρα μας στην ΣΚΙΑΘΟ. Πρώτη στάση μας οι ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, μια παραλία με χρυσή άμμο, παραμονή για μπάνιο. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε την χώρα και θα δούμε το σπίτι – μουσείο όπου έζησε και πέθανε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Παραμονή στη χώρα για φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή για ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.
22/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το μπαλκόνι το ΠΗΛΙΟΥ, στάση. Συνεχίζουμε για ΧΑΝΙΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στα ΧΑΝΙΑ, στάση. Κατόπιν για ΒΟΛΟ – ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν, ΑΘΗΝΑ, επιστροφή.
Τιμή συμμετοχής:       ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, το καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα στην ΣΚΙΑΘΟ.

21/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                             ΜΥΚΟΝΟΣ                                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 06:30 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ. Επιβίβαση στο πλοίο για την κοσμοπολίτικη ΜΥΚΟΝΟ. Άφιξη στο νησί το μεσημεράκι. Προαιρετική επίσκεψη στη χώρα, παραμονή, βόλτες και μπάνιο στις κοσμοπολίτικες παραλίες. Αναχώρηση 17:30 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και αργά το βράδυ φθάνουμε στην ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, ΑΘΗΝΑ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΘΗΝΑ και τα εισιτήρια του πλοίου ΡΑΦΗΝΑ-ΜΥΚΟΝΟΣ & επιστροφή.

22/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                        ΤΗΝΟΣ                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

22/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                ΚΑΛΑΜΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ                   ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 12:00. Άφιξη στην αμμουδερή παραλία με τα όμορφα δέντρα για σκιά, νερό για ντους, ταβερνάκια, καφετέριες. Παραμονή για μπάνιο, γεύμα, καφέ.
Επιστροφή το βραδάκι
Τιμή: 8 ευρώ

22/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                           ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00, στο ύψος του ΚΙΑΤΟΥ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ, είναι ένα από τα ιστορικότερα Μοναστήρια της Ελλαδας. Ιδρύθηκε κατά τη μεσοβυζαντινή περίοδο, το έτος 1077. Είναι κτισμένη πάνω σε έναν μικρό λόφο στις παρυφές των Βαρδουσίων Όρεων και σε υψόμετρο 750 περίπου μέτρων, ανάμεσα σε πυκνό δάσος από δρυς και αγριοκαστανιές, με πλουσιότατη θέα προς την ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, τη ΔΩΡΙΔΑ, το Όρος ΓΚΙΩΝΑ και τον ποταμό ΜΟΡΝΟ. Συνεχίζουμε για την ΝΑΥΠΑΚΤΟ όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό και μπάνιο με θέα τις ΝΤΑΠΙΕΣ. Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση. 
Τιμή συμμετοχής: 18 ευρώ

22/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ       ΧΑΛΚΙΔΑ–ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ–ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ          ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00 για ΧΑΛΚΙΔΑ, στάση και συνεχίζουμε για το χωριό ΠΡΟΚΟΠΙ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ του ΡΩΣΣΟΥ , με το σκήνωμα του Αγίου. Εν συνεχεία  για παραλία Αγίας Άννας, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στη Ν. ΑΡΤΑΚΗ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ  

28-29/7/2018                                         ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ                                   2 ΗΜΕΡΕΣ
      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΡΓΙΝΑ
28/7/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό. Εν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ – ΤΕΜΠΗ – παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραμονή, γεύμα, μπάνιο και συνεχίζουμε για την ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκεται το Μοναστήρι και ο τάφος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ επίσκεψη, προσκύνημα. Κατόπιν αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπου θα έχουμε την διανυκτέρευσή μας. 
29/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για μια περιήγηση στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Άγιος Δημήτριος, Λευκός Πύργος) και συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ. Το μεσημεράκι αναχώρηση για την Παραλία Πλαταμώνα για μπάνιο και γεύμα. Επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. 
Τιμή συμμετοχής:     ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.

28/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                                        ΤΗΝΟΣ                                              ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

29/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                         ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ                                         ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 06:00 και αφού κάνουμε μια στάση καθοδόν, άφιξη στην ΓΛΥΦΑ όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για την όμορφη ΣΚΙΑΘΟ. Άφιξη στις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, την όμορφη παραλία με την χρυσή αμμουδιά. Παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν συνεχίζουμε για την γραφική πόλη της ΣΚΙΑΘΟΥ, παραμονή, περιήγηση. Το απογευματάκι αναχωρούμε για την επιστροφή μας στο λιμάνι της ΓΛΥΦΑΣ και από εκεί με ενδιάμεση στάση για καφέ άφιξη αργά το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ 
Περιλαμβάνει την μεταφορά με το πούλμαν και το εισιτήριο για τη ΣΚΙΑΘΟ

29/7/2018  ΚΥΡΙΑΚΗ                               ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ                                 ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για ΑΡΚΙΤΣΑ επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΑΙΔΗΨΟ και από εκεί για την όμορφη παραλία του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν με πλοιάριο να περιηγηθούν στα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ, ηφαιστειογενή νησάκια γνωστά για τα τιρκουάζ νερά τους και τα όμορφα τοπία τους Επιστροφή το απόγευμα από την Αιδηψό στην ΑΡΚΙΤΣΑ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής:      ευρώ (περιλαμβάνει μεταφορά +εισιτήριο φέρι)

29/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ           ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Ι.Μ. ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ             ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30, στάση στο ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ και συνεχίζουμε μέσω ΜΕΛΙΓΑΛΑ για το προσκύνημα στην ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ, η οποία βρίσκεται στις πλαγιές του όρους ΙΘΩΜΗΣ κοντά στην Αρχαία Μεσσήνη και τιμάται στο όνομα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε για μπάνιο και γεύμα στην παραλία Μπούκας. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ και τον ΙΣΘΜΟ. 
Τιμή συμμετοχής: 18 ευρώ

29/7/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ                        ΟΣ. ΕΦΡΑΙΜ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                  ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 12:00 για το μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ προσκύνημα και από εκεί για την Παραλία Μαραθώνα παραμονή, μπάνιο, γεύμα, καφέ. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ. 
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρ

Πίσω