banner imagebanner image

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

1/1/2020 ΤΕΤΑΡΤΗ                                         ΑΓΟΡΙΑΝΗ – ΑΡΑΧΩΒΑ                                           ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:30 για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΑΓΟΡΙΑΝΗ παραμονή για γεύμα στο όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο σε ελατοσκέπαστη πλαγιά του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ σε υψόμετρο 830μ. σε μια από τις πολλές ταβέρνες της κεντρικής πλατείας. Εν συνεχεία μέσω ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ για  ΑΡΑΧΩΒΑ στάση στη γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του Παρνασσού προς την κοιλάδα του Πλειστού. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 18 ευρώ

4-6/1/2020                           ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ  (ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ)                      3 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΑΝ. ΣΟΥΜΕΛΑ
Το πιο κεφάτο καρναβάλι του χειμώνα. Οι μπάντες  των χάλκινων πλημμυρίζουν με ήχους την πόλη και όλοι γιορτάζουν στου δρόμους. Μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε

4/1/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:00 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ στάση καθοδόν. Κατόπιν για ΔΟΜΟΚΟ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΡΕΒΕΝΑ και φθάνουμε στην όμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ η οποία περιβάλλεται από τη ΛΙΜΝΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ που θεωρείται μορφολογικά η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας και ένα από τα μαγευτικότερα σκηνικά της Δυτικής Μακεδονίας, επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ που είναι χτισμένη στις όχθες της Λίμνης με μοναδική θέα στην γύρω περιοχή και στη ΣΠΗΛΙΑ του ΔΡΑΚΟΥ (πήρε το όνομά της από την είσοδο που έχει μορφή στόματος δράκου, έξοδα ατομικά). Μέσα στη σπηλιά υπάρχει πλωτή γέφυρα από την οποία μπορεί κάποιος να δει τις επτά λίμνες γλυκού νερού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα καλοδιατηρητέα πέτρινα αρχοντικά, τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια, που βρίσκεται σε υψόμετρο1350 μ. στο Όρος Βίτσι σ’ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών, για πολλούς το ομορφότερο χωριό της Β. Ελλάδας, το Αλπικό στολίδι της Μακεδονίας, στάση. Εν συνεχεία για ΦΛΩΡΙΝΑ μέσω μιας ωραίας διαδρομής από το όρος ΒΙΓΛΑ περνάμε το ΠΙΣΟΔΕΡΙ και το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ και καταλήγουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ. Την Μικρή και τη Μεγάλη που είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ελλάδα –Αλβανία- Σκόπια και αποτελούν το πιο όμορφο κομμάτι των συνόρων της πατρίδας μας. Εμείς θα φτάσουμε στο τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία τους ΨΑΡΑΔΕΣ της Μεγάλης Πρέσπας που είναι κρυμμένο σ’ένα κολπίσκο και κερδίζει τον επισκέπτη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα περίφημα γουναράδικα της. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση και μέσω της Εθνικής Οδού ΕΓΝΑΤΙΑΣ – ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ θα φτάσουμε στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, προσκύνημα. Εν συνεχεία για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραμονή, γεύμα καθοδόν επί της Εθνικής Οδού. Κατόπιν για ΤΕΜΠΗ – ΛΑΜΙΑ στάση καθοδόν. ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 130 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.

4-6/1/2020                                                   ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ                                         3 ΗΜΕΡΕΣ
          ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
4/1/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ιστορικό ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Συνεχίζουμε και φτάνουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας που σφύζει από ζωντάνια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΣΠΗΛΑΙΟ του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης με 14 είδη σταλακτίτες και σταλαγμίτες, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για τα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, ξεκινώντας από τους ΚΗΠΟΥΣ (στη διαδρομή θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την τέχνη της πέτρας στα σπίτια και στα γεφύρια), το ΚΑΠΕΣΟΒΟ (παρόμοιο τοπίο) το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ( με το ναό του Αγ. Νικολάου με επιχρυσωμένο Τέμπλο και σπάνιες τοιχογραφίες, εδώ πίνουμε καφέ στην πλατεία με τον μεγάλο πλάτανο). Επόμενη στάση γνωστό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Από εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, το βαθύτερο του κόσμου (Guiness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα πανέμορφα παραδοσιακά κτίρια ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, που είναι γνωστή και ως λίμνη της Κυρά Φροσύνης, θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Παντελεήμονα και το σπίτι που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς και θα παρακολουθήσουμε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Στη συνέχεια θα φτάσουμε με στάση στο γραφικό ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα επισκεφθούμε το αναπαλαιωμένο αρχοντικό του εθνικού μας ευεργέτη Τοσίτσα – Αβέρωφ καθώς και τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, γεύμα. Συνεχίζουμε περνώντας από ΚΑΤΑΡΑ και ΚΑΜΠΟ ΔΕΣΠΟΤΗ για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση για καφέ και από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και με στάσεις στη διαδρομή θα καταλήξουμε στην ΑΘΗΝΑ στο γραφείο μας.
Τιμή συμμετοχής: 110 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, τα 2 πρωινά, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5-6/1/2020                   ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ                                        2 ΗΜΕΡΕΣ
ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ
ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ
5/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας, ΙΣΘΜΟΣ στάση και από τη γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ θα φτάσουμε στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Προορισμός μας τα όμορφα χωριά της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Μέσα από μια ονειρεμένη διαδρομή θα περάσουμε τα γραφικά χωριουδάκια ΛΙΜΝΙΤΣΑ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΕΛΑΤΟΥ για να φτάσουμε στο κεφαλοχώρι της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την ΑΝΩ ΧΩΡΑ. Το πανέμορφο τοπίο που θυμίζει Ελβετικές Άλπεις, οι περίπατοι στο οξυγόνο του μαγευτικού βουνού και στα καλντερίμια του μικρού χωριού θα μας αναζωογονήσουν (πιθανό γεύμα). Στην ΕΛΑΤΟΥ πνιγμένη στα έλατα, θα έχουμε πιθανό γεύμα ή στάση για καφέ. Η περιήγησή μας τελειώνει με επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ (ΛΕΠΑΝΤΟ) με τους δύο γραφικούς πύργους στην είσοδο του λιμανιού της.
6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ για να εκκλησιαστούμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΙΣΣΑ. Κατόπιν κατεβαίνουμε στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ να παρακολουθήσουμε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Συνεχίζουμε για τον γύρο του ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ. ΕΡΑΤΕΙΝΗ – ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ γεύμα και περνώντας από τους ΔΕΛΦΟΥΣ, θα απολαύσουμε το ποτό μας στην ΑΡΑΧΩΒΑ αγναντεύοντας τη θέα ως τον ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ. Από ΛΕΙΒΑΔΙΑ με πιθανή μικρή στάση στη διαδρομή, επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 80 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, το πρωινό, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5-6/1/2020           ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΥΛΟ         2 ΗΜΕΡΕΣ
5/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ για καφέ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ με μια ευχάριστη παράκαμψη, στο ΛΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ για επίσκεψη στο παραδοσιακό γεφύρι και στη συνέχεια για τη γραφική και πετρόκτιστη ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ όπου και γεύμα. Κατόπιν συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΑΤΑ, άφιξη στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την γραφική ΠΥΛΟ, προαιρετικός εκκλησιασμός και παρακολούθηση του αγιασμού και της καταδύσεως του ΣΤΑΥΡΟΥ, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν επίσκεψη του ΝΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και του ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ των ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ. Συνεχίζουμε για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ στάση για καφέ και μέσω ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ άφιξη το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5/1/2020  ΚΥΡΙΑΚΗ                                   ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ                                    ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:00 για την ΘΗΒΑ, μικρή στάση στην Εθνική Οδό και συνεχίζουμε για την ΛΑΜΙΑ στάση για καφέ. Το μεσημεράκι θα φθάσουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ, όπου θα επισκεφθούμε τον περίφημο «ΜΥΛΟ ΞΩΤΙΚΩΝ», το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών, όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Εδώ θα ετοιμαστούν τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άη Βασίλης και τα ξωτικά του και σας περιμένουν στο ομορφότερο χωριό και μεγαλύτερο εργοστάσιο του Άη Βασίλη. Στη γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα έχουμε παραμονή για γεύμα ή καφέ και επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με τις καλύτερες εντυπώσεις μας.
Τιμή συμμετοχής: 23 ευρώ

5/1/2020  ΚΥΡΙΑΚΗ                    ΓΥΡΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ                         ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Επιδαύρου. Το μουσείο βρίσκεται εντός του Αρχαιολογικού Χώρου του ιερού του Ασκληπιού, που αποτελούσε τη μητρόπολη όλων των ασκληπιείων του αρχαίου κόσμου. Κτίστηκε για να στεγάζει τα πολλά και σημαντικά ευρήματα της πολυετούς ανασκαφής του Ιερού του Ασκληπιού, η οποία διεξήχθη από τον αρχαιολόγο Παναγή Καββαδία και την αρχαιολογική Εταιρεία. Επίσκεψη και στο Θέατρο της Επιδαύρου. Από εκεί συνεχίζουμε για το ΝΑΥΠΛΙΟ. Θα έχουμε και το μεσημεριανό μας γεύμα και από εκεί αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 17 ευρώ

6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ                                 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ!!!                                   ΗΜΕΡΗΣΙΑ
         ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ
 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΓΙΑΛΑ – ΓΙΑΛΑ
Αναχώρηση στις 07:30, σύντομη στάση στον ΙΣΘΜΟ για καφέ και από εκεί θα διασχίσουμε την όμορφη ΑΡΓΟΛΙΔΑ για να φτάσουμε στην ΕΡΜΙΟΝΗ όπου υπάρχει ένα έθιμο το «γιάλα – γιάλα». Είναι ένας ξεχωριστός τρόπος εορτασμού των Θεοφανίων στην ΕΡΜΙΟΝΗ. Ντόπιοι νεαροί τραγουδώντας το «γιάλα – γιάλα» βρίσκονται μέσα σε στολισμένες βάρκες να τραγουδούν, να ταλαντεύουν τις βάρκες και να περιμένουν να πέσουν για να πιάσουν το σταυρό. Θα παραμείνουμε στην ΕΡΜΙΟΝΗ για να παρακολουθήσουμε το Έθιμο και για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΤΡΑΧΕΙΑ όπου θα παραμείνουμε για τον απογευματινό μας καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 16 ευρώ

6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ                                       ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ                                     ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για την ΧΑΛΚΙΔΑ όπου θα παρακολουθήσουμε την κατάδυση του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Κατόπιν μέσω του όρους ΔΙΡΦΥ φθάνουμε στη ΣΤΕΝΗ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάση στη ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

8/1/2020 ΤΕΤΑΡΤΗ                                                  ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ                                    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 18:00 για το «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση με την Μιμή Ντενίση «Από Σμύρνη Σαλονίκη».
Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ

11/1/2020 ΤΕΤΑΡΤΗ        ΟΣ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΡΧΗΣ ΕΟΡΤΗ-ΣΤΑΜΑΤΑ     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 15:00 για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ όπου εορτάζει. Παρακολούθηση του Εσπερινού και κατόπιν αναχωρούμε για την περιοχή της ΣΤΑΜΑΤΑΣ όπου θα έχουμε φαγητό ή καφέ. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 7 ευρώ

12/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                                    ΠΡΟΣΦΟΡΑ                                                  ΗΜΕΡΗΣΙΑ
     ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ «ΚΕΛΛΑΡΙΑ» παραμονή. Επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ, παραμονή για γεύμα στην γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ προς την κοιλάδα του ΠΛΕΙΣΤΟΥ. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

12/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ       ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ–ΨΑΡΙ–ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ                   ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30, στάση για καφέ μετά το τούνελ του Αρτεμισίου. Επόμενος σταθμός μας ο ποταμός Λούσιος που συναντάμε στη διαδρομή μας. Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για την όμορφη ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ. Παραμονή στο όμορφο χωριό για να περπατήσουμε και να το ανακαλύψουμε. Επόμενος σταθμός μας το χωριό ΨΑΡΙ και ο πολυχώρος Αρκάδιανη, ένας χώρος αναβίωσης της παράδοσης και των πολιτιστικών αξιών της Αρκαδίας. Θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 17 ευρώ

19/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                         ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ                                 ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 11:00 για να πάμε σε επιλεγμένη ταβέρνα, όπου θα βρεθούμε όλοι μαζί οι φίλοι του γραφείου μας για να διασκεδάσουμε και να υποδεχτούμε το Νέο Έτος με θερμές ευχές, πολύ κέφι και πολλά δώρα.
Τιμή συμμετοχής:      ευρώ

22/1/2010 ΤΕΤΑΡΤΗ                                               ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 18:00 για το θέατρο Broadway για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «Η Παριζιάνα» με τους Μπ. Μάλφα, Αντ. Λουδάρο, Έρ. Μπρόγιερ, Π. Αναστασοπούλου, Κ. Μαρτάκη.
Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ

26/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                  ΧΙΟΝ / ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΧΕΛΜΟΥ)                 ΗΜΕΡΗΣΙΑ
     ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ
Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ με στάση καθοδόν για καφέ, και συνεχίζουμε για το ΔΙΑΚΟΦΤΟ, όπου θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό (όσοι θέλουν). Η διαδρομή είναι ονειρική και η διάρκεια της περίπου 1 ώρα. Το φαράγγι του ποταμού ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ είναι τοπίο με ιδιαίτερη ομορφιά όπου δίπλα του περνά ο οδοντωτός σιδηρόδρομος και το στενότερο σημείο που ονομάζεται «Πόρτες». Οι σήραγγες, η φυσική ομορφιά της χαράδρας, οι καταρράκτες, τα σπήλαια και η πυκνή βλάστηση κάνουν τη διαδρομή μοναδική. Ο «Μουντζούρης», το τρενάκι που έκανε πρώτη φορά την διαδρομή του ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ ήταν το 1895 και λειτουργούσε με κάρβουνο. Εκατό χρόνια μετά το 1996 επανέλαβε την διαδρομή με επιτυχία. Είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη, αξίζει. Άφιξη στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ιστορική κωμόπολη σε υψόμετρο 750 μ. και αφετηρία του χιονοδρομικού κέντρου του ΧΕΛΜΟΥ. Επίσκεψη στον τόπο θυσίας, στο χιονοδρομικό, παραμονή για γεύμα στην πόλη. Το απόγευμα επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στο ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ και στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 26 ευρώ με οδοντωτό / 16 ευρώ χωρίς τον οδοντωτό

26/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ                       ΣΕΤΑ-ΕΡΕΤΡΙΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ                           ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για την ΧΑΛΚΙΔΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΕΡΕΤΡΙΑ,  επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο. Κατόπιν αρχίζουμε να ανεβαίνουμε  στον γραφικό ορεινό οικισμό και το ψηλότερο χωριό την ΣΕΤΑ, που βρίσκεται στις νοτιοανατολικές πλαγιές της Δίρφυς μέσα στις καστανιές, τα έλατα και τα πλατάνια παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με στάση στην ΑΜΑΡΥΝΘΟ για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

29/1/2020 ΤΕΤΑΡΤΗ                                              ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ                                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 18:00 για το θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «ΩΝΑΣΗΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ», με τους Σταμάτη Φασουλή, Δήμητρά Ματσούκα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μέμο Μπεγνή, Ευγενία Δημητροπούλου, Αγησίλαο Μικελάτο.
Τιμή συμμετοχής:      ευρώ

 

Back