ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
banner imagebanner image

ALEXIS TOURS
Ταξιδέψτε με ασφάλεια!

 


     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η μεταφορά προσωπικού γίνεται με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, από και προς τις εγκαταστάσεις της εκάστοτε εταιρείας, τηρώντας αυστηρά το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης από τον χώρο εργασίας.

 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, παρέχοντας μεγάλη ασφάλεια, με καινούρια λεωφορεία και συνέπεια για κάθε μετακίνηση είτε στην καθημερινή μετακίνηση των μαθητών προς και από το σχολείο είτε στην διοργάνωση μονοήμερων , πολυήμερων ή εκπαιδευτικών εκδρομών στο πλαίσιο του ωραρίου διδασκαλίας.
 

ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Οι μεταφορά  σε κάθε προορισμό της Ελλάδας  γίνεται με τα πολυτελή μας πούλμαν παρέχοντας ασφάλεια και άνεση ενώ διατηρούμε συνεργασία με πολλά ξενοδοχεία σε όλη την επικράτεια για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

 

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Διοργανώνουμε ταξίδια στο εξωτερικό , είτε με ελληνικά είτε με ξένα γκρουπ, παρέχοντας με τα πούλμαν μας  ασφάλεια και άνεση για  όλους τους προορισμούς  σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.
Διατηρούμε ,επίσης, συνεργασία  με πολλά  ξενοδοχεία  σε κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης και των Βαλκανίων και όπου ζητείται παρέχουμε και ξεναγούς.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ / ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί συνέδρια και μεμονωμένα γκρουπ για την μεταφορά τους από και προς τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων, λιμένων και σιδηροδρόμων όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε μέρα έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαιτούμενη ώρα άφιξης ή αναχώρησης.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ / ΚΑΠΗ / ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ /ΔΗΜΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις μεταφορές όλων των ηλικιών με άνεση και ασφάλεια , καθώς επίσης και την μεταφορά ομάδων για εντός και εκτός έδρας αγώνες στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους με τα πολυτελή και άνετα λεωφορεία της.